Klaar voor een frisse start?
1, 2, 3…

Toe aan een nieuwe start of kun je wel wat hulp gebruiken? Monique kookt met souplesse, maar weet van aanpakken. “Samen gaan we op zoek naar de allerbeste ingrediënten voor jouw succesformule, een klassiek familierecept”.

Koffie? Ik ga graag met je om tafel, om te horen waar jij behoefte aan hebt. Op basis van een eerste gesprek maak ik een offerte op maat en kunnen we aan de slag.

“Eten maakt veel los in mensen, slecht eten trouwens ook”

De filosofie van Culi Manger

Een eigen horecaonderneming vergt een hoop tijd en aandacht. Naast het opzetten en implementeren van de reguliere wetgevingen en bepalingen heb je als ondernemer ook te maken met innovatie, calculaties, recepturen en personeel. Culi Manger biedt culinair advies van kop tot staart. Met als eindresultaat een gezonde onderneming, waar mensen kunnen genieten van écht lekker eten. Is dat niet het belangrijkste wat er is?

Van het opzetten van een hygiëneplan, het zogeheten HACCP, tot het opstellen van allergenenlijsten en een smakelijk receptuur met solide marges. Door echt in het bedrijf te stappen, ontdekt Monique de verbeterpunten binnen een bedrijf. Met haar ervaring in de keuken, weet zij precies te vertellen hoe je smaken nét iets lekkerder of beter maakt.

Smaakexpert
Een kenmerk van Culi Manger is het geven van advies, wat concreet door te vertalen is binnen de onderneming. Monique is dan ook niet alleen adviseur maar coacht en challenged bijvoorbeeld ook productontwikkelaars bij leveranciers om gewenst resultaat sneller te bereiken. Ook verbindt Culi Manger inkopers, kwaliteitsmedewerkers en marketeers om zo tot gezamenlijke initiatieven voor productverbetering of vernieuwing te komen. “Met mensen, als voor mensen – eten is een verbindende factor. Ik vind het dan ook belangrijk dat alle medewerkers in het bedrijf betrokken zijn”. Om dit te stimuleren, biedt Culi Manger speciale smaaktrainingen aan voor de medewerkers.
“Het is fijn als iemand dezelfde taal spreekt” – is een door Monique veel gehoorde uitspraak als zij contact heeft met chefs, koks en productontwikkelaars.